Канівська міська рада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Збирали кошти на дрони: у Каневі відбувся благодійний захід на підтримку ЗСУ (ФОТО)

Дата: 12.08.2024 14:04
Кількість переглядів: 119

Фото без опису

Благодійний захід «Дрони на перемогу» відбувся цієї суботи у Каневі на набережній річки Дніпро, поблизу кіноконцертного майданчика імені Юрія Іллєнка. Його провели за ініціативи ГО «Волонтер і КО» у співпраці з ветеранським простором «Патріот», БО «БФ» «МХП – ГРОМАДІ», ГО «Патріоти рідного краю – Україна», КП «Агенція розвитку Канівської громади», міським відділом культури і відділом у справах сім’ї, молоді та спорту. Мета заходу – підтримати Збройні сили України, зокрема 66-ту окрему механізовану бригаду імені князя Мстислава Хороброго, зібравши кошти на придбання дронів.

Понад дві години благодійної програми були насичені різноманітними активностями. На заході діяло кілька тематичних локацій, де кожен, від малого до дорослого, міг знайти заняття для душі за символічний донат. Корисно і цікаво провели час дітлахи, для котрих організували численні майстер-класи, перетягування канату, показові навчання з пожежної безпеки, медицини, поводження зі зброєю,  кінні прогулянки  та багато іншого.

Не відставали від малечі дорослі, які могли відчути себе справжніми рукоборцями і позмагатися у змаганнях з армреслінгу. Покращити фізичну форму можна було завдяки тренуванню з фітнесу, яке просто неба провели спортивні панянки. Справжньою родзинкою заходу стали змагання з перетягування автівки під час яких канівські стронгмени випробовували себе на міць. Драйву цього вечора додав показовий виступ вихованців спортивного клубу «Івазар». Також для ветеранів та їх родин діяв інформаційний стенд у межах програми «МХП Поруч».

Найголовніший підсумок вечора – 28 тисяч гривень, які зібрали небайдужі жителі та гості Канева. Остаточну ж суму збору закриє БО «БФ» «МХП-ГРОМАДІ» у межах соціальної програми підтримки ветеранів та їх родин.

– Міська влада завжди підтримує усі ініціативи, які допомагають нашим військовим. Приємно, що кожного разу до них долучається все більше й більше охочих. Дякуємо кожному, хто долучився до організації і проведення благодійного заходу! Разом наближаємо Перемогу! Слава Україні!, – зазначає заступник міського голови Тетяна Жівотова.   



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора