Канівська міська рада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Каневі відбувся благодійний спортивно-розважальний захід на підтримку ЗСУ – зібрано майже 16 000 гривень

Дата: 19.08.2024 09:47
Кількість переглядів: 111

Фото без опису

Війна – надскладне випробування для країни, для кожного з нас, але ми проходимо його з честю! І поки в Україні війна, кожен чітко усвідомлює – потрібно бути корисним. Віддавати максимум знань, зусиль та навичок, щоб наблизити день, коли можна сміливо сказати – перемогли!

Благодійний спортивно-розважальний захід на підтримку Збройних Сил України відбувся в суботу, 17 серпня ц.р., на березі річки Дніпро, біля готельного комплексу «Княжа гора».

Захід був насичений різними активностями відразу на кількох локаціях. Учасники змагалися в перетягуванні канату, провели конкурс для дітей скульптури із піску. Охоче за символічний донат провели змагання на сапбордах. Також відбувся чемпіонат з пляжного волейболу для дорослих. Сама ж гра супроводжувалася діджей-сетом, що бадьорило не тільки волейболістів, а й вболівальників.

Ми, українці, знаємо, що таке воля, що таке свобода, що таке перемога. І сьогодні ми наближаємо її – кожен на своєму місці, і ми точно переможемо! Подібні благодійні дійства у громаді будуть тривати. Їх мета – залучити якомога більше ресурсів для підтримки наших воїнів. Також продемонструвати відчуття єдності і нескореності нації, яка веде боротьбу з підступним і жорстоким ворогом.

Загалом завдяки благодійному заходу було зібрано 15 920 гривень для військового з Канева Ярослава Павловського на придбання скануючого приймача Uniden SDS200e (сканер 25-1300 МГц).
Захід організували начальник Канівського міського відділу культури Оксана Труфанова, в.о. начальника відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Олександр Семенченко, директор ГО «Рідна Черкащина» Михайло Фесенко, директор КП «Агенція розвитку Канівської громади» Ілля Труфанов та голова ГО "Вільне повітря" Денис Князєв за підтримки БО «БФ» МХП – ГРОМАДІ», ГО «Патріоти рідного краю – Україна». 

Дякуємо усім учасникам та організаторам спортивних заходів!

Все буде Україна!

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора