Канівська міська рада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Наша спортивна гордість: вихованець спортивного клубу «Івазар» виборов бронзову медаль чемпіонату України з самбо

Дата: 20.08.2024 08:54
Кількість переглядів: 81

Фото без опису

Вихованці спортивного клубу «Івазар» Матвій та Тимофій Воропай продемонстрували високий рівень майстерності на чемпіонаті України з самбо, який відбувся з 14 по 17 серпня ц.р.,  у Чернівцях. Змагання з самбо проходили серед кадетів, юніорів і юнаків старшого віку, в якому взяли участь більше 600 спортсменів з усіх областей України.

Представники СК «Івазар» Матвій та Тимофій Воропай у складі збірної Черкаської області вдало почали змагання. Тимофій у першій сутичці виграв у чемпіона світу з бойового самбо, а Матвій у призера чемпіонату України. Надалі хлопці без проблем пройшли до 1/4 фінала. У зустрічі за вихід до півфіналу Тимофій поступився по попередженню у рівній боротьбі представнику з Харкова і посів 7 місце .

Матвій Воропай дійшов до фінальної частини змагань і виборов бронзову медаль у ваговій категорії до 79 кг серед юніорів.

  • Пишаємося нашими вихованцями та їхніми досягненнями, які вселяють почуття гордості за Канівську громаду. Пишаємося кожним та висловлюємо глибоку вдячність наставнику команди тренеру Олександру Іванову за наполегливість та відданість обраній справі. Вітаємо із перемогою та бажаємо успіхів і подальших спортивних досягнень,- зазначив Канівський міський голова Ігор Ренькас.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора