Канівська міська рада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Програма заходів до Дня Державного прапора та Дня Незалежності України

Дата: 21.08.2024 10:17
Кількість переглядів: 120

Фото без опису

23 та 24 серпня ц.р. Канів в унісон з усією країною планує відзначити вагомі для кожного українця свята – День Державного прапора та День Незалежності України. 

Патріотичні заходи в громаді стартують 23 серпня ц.р., у День Державного прапора. Цього дня о 18:00 годині заплановане покладання квітів та хода з п’ятнадцятиметровим прапором України від пам’ятного знаку Захисникам України до могили Т. Г. Шевченка. По закінченню ходи покладання квітів до могили Т. Г. Шевченка та пам’ятного знаку Герою України Олексі Гірнику.

Безпосередньо 24 серпня ц.р., у День Незалежності України, Канів патріотично розпочне свято уродин рідної країни – на ранок, о 9:00 годині, заплановане покладання квітів до пам’ятних знаків Героям  Небесної Сотні та Герою України В’ячеславу Чорноволу. Вже о 18.00 жителі та гості міста зможуть насолодитися концертом оркестру Управління забезпечення оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС (м. Київ).

Додамо, з 22 по 24 серпня ц.р. у Канівській Публічній бібліотеці імені Т. Г. Шевченка та її філіях пройдуть тематичні заходи.

Важливо! У разі повітряної тривоги заходи скасовуються, а їх учасники мають пройти у найближче укриття!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора