Канівська міська рада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Для українського народу незалежність – понад усе»: Ігор Ренькас привітав Канівську громаду з Днем Незалежності

Дата: 24.08.2024 07:00
Кількість переглядів: 26

Фото без опису

Незалежність — це не просто подарунок долі. Українці йшли до цього століттями. Ми на увесь світ заявили, що для українського народу незалежність – понад усе! Ми зробили свій вибір і щодня торуємо шлях до цивілізаційного розвитку української держави.

Ми разом у спільній боротьбі за теперішнє і майбутнє. І зараз наша сила у єдності, а вона міцна пам'яттю про минуле та загартовується зараз — у запеклій боротьбі за право жити в своїй державі — соборній і незалежній, — про яку українці мріяли завжди. Тож будьмо гідними тих, хто дає відсіч російському агресору!

Безмежна подяка нашим Захисникам і Захисницям, які щоденно нас захищають. Цей День Незалежності – присвята і вам. Ви бережете найдорожче — нашу свободу. Свободу обирати своє майбутнє. Пам’ятаємо кожного, хто віддав життя за мирну вільну Україну, за право жити в незалежній суверенній державі.

Бажаю всім нам впевненості у завтрашньому дні і єдності та злагоди між собою! Пізнавайте Україну! Захищайте Україну! Говоріть українською! Пишайтеся Україною та дбайте про неї! Вона у нас – єдина!

 

З Днем Незалежності, незламні українці!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора