Канівська міська рада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Каневі відбувся форум профспілкових лідерів освіти і науки Черкащини

Дата: 06.09.2024 11:10
Кількість переглядів: 125

У Каневі відбувся форум профспілкових лідерів освіти і науки Черкащини

«Загартовані профспілкою, натхненні Кобзарем: разом – сильніші!» – під таким гаслом у Каневі пройшов форум профспілкових лідерів, які прибули сюди з усієї Черкащини.

Захід відбувся у четвер, 5 вересня ц.р., на базі Шевченківського національного заповідника. Він об’єднав голів і працівників Черкаської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки усіх рівнів, членів ревізійної комісії, представників обласного управління освіти та Шевченківського національного заповідника. За дорученням Канівського міського голови Ігоря Ренькаса участь у форумі також взяли секретар міської ради Оксана П’яткова та начальник відділу освіти Надія Голда.

На початку заходу присутні вшанували пам'ять генія українського народу – Тараса Шевченка, поклавши квіти до його могили.

Потому учасники форму перейшли до конференц-зали Шевченківського національного заповідника, розпочавши захід із виконання державного гімну та хвилини мовчання за усіма загиблими у російсько-українській війні. З вітальним словом до присутніх звернулася секретар Канівської  міської ради Оксана П'яткова.

– Впродовж багатьох років Канівська міська організація профспілки є найчисельнішою і найактивнішою організацією у нашій громаді, а її голова – Іван Попенко на усіх рівнях представляє та захищає інтереси освітян. Міська влада зі свого боку активно підтримує освітян та взаємодіє з профспілкою, – зазначила О. П’яткова.

У наступні кілька годин учасники форуму активно обговорювали стратегію діяльності організації Профспілки працівників освіти і науки України у поточному та наступному роках. Під час роботи у секціях відбулися фахові дискусії, обмін думками та кращими надбаннями у профспілковому середовищі.

Зокрема начальник відділу освіти Надія Голда ґрунтовно розповіла про багаторічне соціальне партнерство та співпрацю з Канівською міською організацією Профспілки працівників науки і освіти. У своєму виступі очільниця освіти порушила питання оптимізації закладів освіти, працевлаштування молодих спеціалістів та вирішення проблем педагогів. Під час діалогу Надія Голда охоче відповіла на всі питання від профспілкових лідерів.

– Про проблеми освітян знаємо і докладаємо зусиль до їх вирішення разом з нашою профспілкою, – підсумувала Н.Голда.

У ході заходу відбулося нагородження Почесними грамотами Черкаського обласного комітету Профспілки працівників освіти і науки України. Серед нагороджених – голова Канівської міської організації Профспілки працівників науки і освіти Іван Попенко. Подяку за соціальне партнерство та плідну співпрацю також отримала  Канівська міська рада.

 

ФОТО - Юрій Кардаш



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора