Канівська міська рада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На Алеї Слави Центрального кладовища у Каневі встановили систему відеоспостереження

Дата: 10.09.2024 08:25
Кількість переглядів: 83

Фото без опису

У п’ятницю, 6 вересня ц.р., на Алеї Слави Центрального кладовища м.Канева встановили та ввели в експлуатацію систему відеоспостереження. З понеділка, 9 вересня ц.р., її буде передано для користування Канівському відділку поліції, повідомляє директор КП «Місто» Дмитро Шайдаров.

Відповідні заходи було вжито з метою забезпечення активної протидії злочинності, покращення профілактичної роботи щодо охорони громадського порядку. До Канівського міського голови Ігоря Ренькаса  неодноразово зверталися родичі загиблих захисників України, про те, що на могилах загиблих Героїв на Алеї Слави Центрального кладовища були зафіксовані випадки хуліганства та вандалізму.

- Ми провели нараду з відповідними структурними підрозділами і вирішили  доручити КП «Місто» придбати та встановити в цьому місці систему відео спостереження, про що було ухвалено рішення виконавчого комітету Канівської міської ради, - говорить міський голова.  

За словами керівника комунального підприємства Дмитра Шайдарова, було придбано камеру відеоспостереження з підсвічуванням та датчиком світла і проведено пусконалагоджувальні роботи, а саме заживлення й підключення камери до сервера.

- Тепер передамо її в користування Канівському відділку поліції, аби чергові мали змогу в режимі реального часу бачити, що відбувається на Алеї Слави, - пояснив Д.Шайдаров.

Вартість обладнання разом монтажем та налагоджувальними роботами склала 99 430 грн., які було виділено з бюджету Канівської міської територіальної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора