Канівська міська рада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Реалізація проекту щодо адаптивного спорту для ветеранів у розпалі

Дата: 15.10.2024 11:52
Кількість переглядів: 29

Фото без опису

Про це поінформувала заступник міського голови Тетяна Жівотова в ході останньої апаратної наради з керівниками структурних підрозділів, старостами сіл громади та директорами комунальних підприємств міста у п’ятницю, 11 жовтня ц.р.

Триває реалізація проєкту «Адаптивний спорт – повернення сил та віри в себе». Нагадаємо, мета проєкту полягає у впровадженні адаптивного спорту з елементами реабілітації для поранених або серйозно травмованих військовослужбовців/ветеранів Канівської громади.

- Уже є професійний фахівець – реабілітолог, який буде займатися з ветеранами. Наразі продовжуються ремонтні роботи в приміщенні, де буде облаштовано кімнату для тренувань. Плануємо, що вже в листопаді ремонт буде завершено, - говорить Т.Жівотова. – Приємно, що до реалізації проекту долучаються небайдужі люди – приватні підприємці, волонтери… Допомагають як фінансово, так і спортивним знаряддям тощо. Так, один житель Канева запропонував безкоштовно надати спортивні тренажери. Тільки усі разом, об’єднавши зусилля, ми зможемо допомогти нашим захисникам, які повертаються, швидше адаптуватися до життя в громаді.  

Також Тетяна Павлівна зауважила, що в області Канівську громаду відзначили як одну з найкращих у сфері ветеранської політики.

- На цьому тижні брала участь в нараді з питань ветеранської політики за головуванням заступника керівника Черкаської ОДА Наталії Кравченко. Було дуже приємно, що нашу – Канівську – громаду визнали одною з найкращих, - наголосила заступник. - У нас, справді, проходить багато заходів, присвячених військовим та їх рідним. Також Канівська МТГ – одна з перших громад Черкащини, де відкрився ветеранський простір.

Фото: сторінка ГО «Волонтер і Ко» на Фейсбук

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора